Scandic Karlshamn

Pris från: 765:-

Boka nu


Scandic Karlshamn

Bo centralt i Karlshamn

På Jannebärgsvägen utanför det centrala Karlshamn finner vi Scandic Karlshamn. Det är ett fint hotell som ligger nära många av de sevärdheter och historiska platser som utgör Karlshamns hjärta. Här finns möjlighet till både restaurang och bar och en fin relax i hotellet fitnesscenter. Relaxen har både bastu och inomhuspool. På hela hotellet går det att bruka internet utan kostnad och det går att parkera gratis på hotellet egna parkering. Scandic Karlshamn är ett av de hotell som faktiskt även välkomnar husdjur på vistelsen varför det är ett bra val för exempelvis hundägare. Man måste meddela dock innan man kommer dit med sin hund, katt eller annat husdjur men det kostar inget att ha ett husdjur på rummet.

Det går också att låna en cykel i receptionen vilket är perfekt för den som vill ge sig ut på rundvandring i Karlshamn. Det går ju också förstås att gå men för den som vill ta sig mellan platserna lite snabbare och kanske sedan också ta sig ut på en tur är cykeln ett bra, enkelt, miljövänligt och billigt färdmedel. Dessutom är det roligt och ett perfekt sätt att njuta av den vackra miljö som finns här.

På hotellet finns också goda konferensmöjligheter genom dem mötesrum som erbjudet plats för upp till 80 konferensdeltagare. Hotellets gym är välutrustat med löpband, motionscykel, hantlar, fitnessboll och yoga mattor.

Standardrummen är 18 kvadratmeter stora och har egna badkar eller duschar. Varje rum har en egen fåtölj för avkoppling. Det finns totalt 101 rum på hotellet. Vissa av dessa rum är så kallade kombirum och de passar bättre för grupper som kommer för exempelvis konferens.

Det finns också en fin restaurang på hotellet som erbjuder husmanskost och á la carte. Varje dag serveras en stor lunch-buffé och till frukost går det att njuta av en rejäl kravmärkt frukostbuffé.Se Karta


karta