Port Hotel

Pris från: 699:-

Boka nu


Port Hotel

I centrala Karlshamn vid Drottninggatan ligger Port Hotel. Hoteller har trådlöst internet, en fin bar och god frukostbuffé som ingår i hotellpriset. Det finns en parkering som ligger i närheten där den som kommer med bil enkelt kan parkera sitt fordon kostnadsfritt. Man får dock inte ha med sig några husdjur på det här hotellet.

Det är ett lugnt område som hotellet ligger i. Det är vackert och nära havet. Du kan ge dig ut på en promenad och se den vackra utsikten in över Danmark och ut över Öresund.

På Port Hotel finns det cirka 20 rum som alla har egen toalett och dusch. Inredningen i rummen är inspirerad av havet. Självklart finns också TV, minibar och DVD på rummen. Det finns också en separat hotellägenhet som har tre stycken rum som är skilda från varandra, ett eget kök och en 80 kvadratmeter stor terass. Där finns också en stor hall där det finns gemensam dusch och toalett.

Hotellet passar allergiker bra eftersom det är helt rök- och pälsfritt.

Från hotellet är det nära till resten av staden med alla fina sevärdheter. Det är också ett bra boende för den som vill bege sig ut på den fina stadsvandringen och vill bo nära alla destinationer som den innehåller.



Se Karta


karta