Hotell Bode

Pris från: 475:-

Boka nu


Hotell Bode

Hotell med unika rum

I centrala Karlshamn, en liten stad med drygt 20 000 invånare, nära Östersjön och dess vackra skärgårdar ligger ett vackert och genuint hotell som heter Hotell Bode. Hotellet är ett familjehotell som har en riktigt hemtrevlig miljö där varje rum har sin egna unika stil.

Hotellet passar verkligen in i staden, en anrik och historisk hamnstad med många fina sevärdheter och vackra trädgårdar. Ambitionen bakom hotellet är att erbjuda en personlig upplevelse och de lyckas de verkligen med. Rummen är enkla men fina och mysiga, det finns plats för både avkoppling och arbete i samtliga rum och toaletten är privat. Däremot är duscharna ute i korridorerna och såldes delade med de övriga boende på hotellet.

Eftersom Hotell Bode ligger såpass centralt så är det perfekt för den som till exempel är här för att vandra runt och upptäcka staden eller besöka någon av de festivaler eller aktiviteter som äger rum här. Det arrangeras ju bland annat flera festivaler för sportfiskare både på hösten och på våren.

Det går också att ta sig ut till någon av de vackra öarna i skärgården eller besöka det anrika sjöfartsmuséet. Muséet är från slutet av 1800-talet och drivs av en ideell förening med entusiaster som intresserar sig för att bevara historier och minnen från sjömän som seglat på de stora haven. Huset i sig ägs av kommunen som hyr ut det till den ideella föreningen, men föreningmedlemmarna har lagt ner mycket tid och arbete på att reparera och fixa lokalen och nu är den riktigt fin. Väl värt att besöka under din tid i Karlshamn och vistelse på Hotell Bode.Se Karta


karta