First Hotel Carlshamn

Pris från: 809:-

Boka nu


First Hotel Carlshamn

Hotell nära Östersjön

Nära Östersjön och dess vackra skärgårdar ligger den historiskt anrika staden Karlshamn. Här bor bara drygt 20 000 personer men det finns många hotell i staden. Detta beror på att staden har mycket att erbjuda i form av sevärdheter, shopping, avkoppling, fiske och annan sport.

Ett fint hotell här är First Hotel Carlshamn. Hoteller ligger relativt centralt beläget och byggdes 1987. Trots att det alltså är byggt i slutet av 80-talet under den fastighetsboom som rådde då i hela landet så återspeglar det den vackra och charmiga arkitektur som fanns i det tidigare 1900-tal som präglade det magasin som tidigare låg på samma plats. Gammaldags charm, modern komfort på många sätt den perfekta kombinationen där man kan njuta både av en känsla av hemtrevlighet men också av bekvämlighet och rena, moderna faciliteter.

Hotellet har hela 99 rum och här kan över 100 personer samlas för konferens om så önskas.

Den kanske främsta fördelen med det här hotellet är den av många gäster uppskattade havsutsikten. Det går också att lyxa till vistelsen genom att bo i en av de sviter som har egen jacuzzi. På hotellet finns också en relaxavdelning med bastu och gym för den som villl koppla av eller träna.Se Karta


karta